Rigaer 94

Solidaritet med vores kammerater i Berlin

Rigaer94 er et lovligt kollektiv i Berlin, som nu står for skud for statens repression. Politiet har varslet at huset vil blive ryddet, grunden er officielt at politiet ikke kan føre brandtilsyn i huset.

At staten har fundet på skøre påfund for at ransage dem, er ingen nyhed. For nyligt trængte politiet ind i bygningen, med påskudet om at lede efter en person. Dette er helt klart chikane fra politiets side.

Rundt omkring i gaderne er der gjort klar til at rydde kollektivet, gaderne er blevet ryddet for løse genstande og politiet er mere synligt tilstede omkring kollektivet end før. Det er ikke klart hvornår huset bliver ryddet, og det kan ske at huset bliver ryddet før vi når at gå på gaden.

Lige meget hvad der sker, vil vi vise vores solidaritet med vores kammerater i Berlin. Derfor duk op kl.17 på Blågårds Plads den 4. marts, hvor der vil være en kort velkomst tale, før vi går mod Tysklands ambasade. Her vil vil der være en tale om Riger94. Til sidste går vi mod Bumzen hvor vi slutter af.

Statens våben er reprssion, vores styrke er solidaritet!
#Rigaer #Riga94